De Wederkomst van Jezus Christus

Jezus Christus

God heeft een ander Plan met mij

Voordat ik tot geloof kwam, was ik al op zoek naar het spirituele pad via een boeddhistische meditatiecursus Vipassana in België. Na een paar dagen meditatie zouden wij (de studenten) beginnen met het "reinigen van de ziel". Tijdens dit proces viel ik flauw (Jezus Christus verhinderde deze "reiniging") en verliet ik het meditatiecentrum onder valse voorwendselen (hartklachten). Hierdoor belandde ik in de Geestelijke Wereld waarin ik zeven psychosen heb gehad (Geestelijke Worstelingen, waarbij ik tijdens elke psychose via een dwangopname in een Psychiatrische Inrichting werd opgenomen).

Tijdens de eerste psychose zat ik in de Psychiatrische Inrichting en dacht dat ik nu voor de hele wereld voor gek word verklaard. Ik keek uit het raam naar de wolken en dacht nu kan alleen God mij nog redden. Het enige wat ik over God wist, was "Het Onze Vader" dat elke dag op mijn basisschool werd gebeden, voordat de lessen begonnen. Beetje bij beetje schoten mij de verzen van "Het Onze Vader" weer te binnen. Op dat moment was "Het Onze Vader" mijn enige houvast, en ik ben het tot op de dag van vandaag elke dag blijven bidden.

Mijn Bekering tot Jezus Christus

Zodra ik uit de Psychiatrische Inrichting werd ontslagen, kocht ik meteen een Bijbel om God te leren kennen. Na elke dag intensief de Bijbel te lezen, werd ik overtuigd en dus besloot ik begin 2007 dat ik gedoopt wilde worden om Jezus Christus te volgen. Vol goede moed ging ik naar het Katholieke Klooster in Mamelis om me te laten dopen. Een Pater die mij goed kende, vertelde mij dat ik eerst Catechisatie moest krijgen alvorens hij mij wilde dopen. Hierop keerde ik diep teleurgesteld terug naar huis.

Heel verontwaardigd dat ik Jezus Christus niet mocht volgen, sprak ik nog diezelfde dag Christenen aan op het Internet. Ik vertelde mijn ervaring in het Katholiek klooster en zij wezen mij erop dat ik tot Jezus Christus moest bidden, zodat Hij in mijn Hart zou komen. Na nog wat gesurft te hebben op het Internet, ging ik om tien uur 's avonds naar bed. Ik deed wat de Christenen op het Internet mij verteld hadden en bad volhardend tot Jezus Christus om in mijn Hart te komen.

Toen gebeurde het letterlijk! Van alle kanten stroomde het bloed in en uit mijn Hart. Mijn Hart werd binnenstebuiten gekeerd en het werd zo heftig dat ik niet meer verder durfde te bidden. Toen ik stopte met bidden, stopte ook de aanraking van Jezus Christus. Ik realiseerde me onmiddellijk wat ik had gedaan, dat Jezus Christus aan het werk was en dat ik gestopt was met bidden. Hiervoor vroeg ik vergeving wat onmiddellijk werd beantwoord door een geweldige adrenalinestoot van top tot teen (De Heilige Geest). Toen realiseerde ik me dat ik in contact stond met Jezus Christus. Jezus Christus sprak letterlijk tot mij.

Volledig verbijsterd schoten mij een uur lang de verhalen van de Bijbel door mijn hoofd. Van alle verhalen in de Bijbel waar ik over twijfelde werden de twijfels (door De heilige Geest) weggenomen. Dit maakte het mij duidelijk:

Jezus Christus is De Weg, De Waarheid en Het Leven!

Uiteindelijk ben ik alsnog gedoopt, en gedreven door de Heilige Geest is een intensieve studiereis door de Bijbel begonnen, om alles over deze Jezus Christus te weten te komen. Hoe de Heilige Geest mij heeft onderwezen tot op mijn Roeping over de Wederkomst van Jezus Christus kunt U lezen onder de knop De Profeten.